Har du problem med dina fötter?

Hej och godmiddag! Ibland behöver fötterna få sig en rejäl översyn, inte minst kan jag skriva under på detta efter att ha jobbat i vården hela sommaren i varma och tunga skor som inte gjorde gott för fötterna. Det har varit långa arbetspass, mycket att göra och ett evigt springande fram och tillbaka i sjukhuskorridorerna. Fötterna tog stryk. Jag ställde mig frågan, finns det fotvård i Svedala, Trelleborg eller Vellinge? Efter lite sökande på internet fann jag ett företag som heter Tina Små & Stora Fötter.  

Jag har gått dit och fått hjälp både med att slipa bort förhårdnader och jag har fått fötterna insmorda med en mjukgörande salva och det blev samtidigt som en massage som kändes väldigt gott, och så fick jag rådet att köpa mig ett par andra arbetsskor. Jag har gått till Tina Små & Stora Fötter några gånger de senaste månaderna och fått god hjälp. Nu är fötterna bättre och jag har ett par underbart bekväma skor när jag arbetar. Den mesta av fotvården kan jag nu göra hemma, men jag måste ändå gå tillbaka någon gång ibland till Tina Små & Stora Fötter för att se så att allt går åt rätt håll. Det här med möjligheten till att få fotvård i Svedala med omnejd är något fler borde få upp ögonen för. Det är lätt att slarva med att ta hand om sina fötter, vilket är synd, för de flesta fotproblem hade kunnat undvikas med lite förebyggande insatser. När problemen väl har kommit får man vara glad för att det finns hjälp att få i form av fotvård för oss i Svedala, Trelleborg och Vellinge. Mår fötterna bra märks det i hela kroppen, och vice versa. Det var allt jag hade på hjärtat för den här gången, ta hand om er och kram!