Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering

Jag har en vän som tidigare i livet hade ett missbruk av både alkohol och droger. Han har varit nykter i tre år och har fått medalj för drogfri tid genom NA. Jag har inte själv något missbruk men jag har blivit väl insatt i beroendets problematik genom att jag bland annat har varit med på öppna möten både på AA och på NA. Beroendesjukdomen försöker hitta nya sätt att sätta klorna i den som har beroendesjukdomen, till exempel så har min vän fått hjälp nyligen av ett företag som hjälper folk som har ett sockerberoende i Östersund. 

Nu räknas inte socker som en illegal drog, men jag har förstått att sockerberoende är en sådan sak som ändå drabbar folk rätt så hårt och orsakar lidande. Min vän fick hjälp genom ett företag som heter Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering, och det här företaget tycker jag är ett sådant viktigt och bra företag då de hjälper människor att få behandling mot sockerberoende i Östersund. Risken för min vän hade varit om han inte fått hjälp genom Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering att han hade mått allt sämre, och som ni vet kan det ena leda till det andra. Det kan börja med socker som i sin tur leder till dåligt mående, och övervikt som en konsekvens av allt socker, som i sin tur skulle kunna leda till alkohol, och i värsta fall något ännu värre. Även om du som läser det här inlägget inte haft alkohol eller narkotikamissbruk så kan det ändå vara så att du har ett sockerberoende. Ta tag i detta så snart som möjligt, och vill du få hjälp ska du veta att det här med att få hjälp för sitt sockerberoende i Östersund kommer du att kunna få om du vänder dig till Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering.